Intero„Az egyedi üvegmegoldások”
Az INTERO Design 100%-ban magyar fejlesztésű, és magyar tulajdonban lévő brand. Az általunk 

kifejlesztett technológia olyan strukturált felületek gyártását teszi lehetővé Önöknek, melyek 

utánozhatatlan érzéseket biztosítanak üvegen, fán és plexi bútorelemeken egyaránt, 

mindezt megfizethető áron. A cégünk által gyártott termékek már-már képzőművészeti színvonalon elkészített művek tükrözik a sokszínűséget, egyediséget, egyéniséget. 

2016-ban a Konyhakiállításon 

került először bemutatásra a márka, a rengeteg érdeklődő után úgy gondoltuk, hogy a Construma 2016 kiállításon is bemutatjuk a márkát. Ezt követően a 2017-es Construma kiállításon szakmai elismerés képpen elnyertük, a rendezvény díját. Így azóta Construma díjjal büszkélkedhetünk.

A technológia lehetővé teszi, hogy fizikálisan a felületet tapinthatóvá is tudjuk tenni, legyen szó saját fotóról vagy grafikáról, vagy az általunk megálmodottakról. A teljes színpaletta több mint 16 millió színt képes megkülönböztetni, így már az első pillantás  után látszik a kiemelkedő minőség. A maximális táblaméret 2500x1300 mm, így a bútorfrontok, konyhahátfalak és a faldekorációs elemek által szinte minden enteriőr helységben akad olyan felület, ahová kifejezetten illeszkedik a technológia.


Felmérünk, látványtervet készítünk és beépítünk otthonába vagy az irodájába.


A következő lapokon, a teljesség igénye nélkül, ízelítőt adunk Önnek képekkel és leírással azon dolgokból,amikkel foglalkozunk.


Kérés, kérdés esetén keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén.


Elérhetőségünk: 


Telefon:+36 30 456 78 60

Email:intero@intero.hu


Intero Design